onsdag den 6. marts 2013

Melbourne den 6. marts 2013


Vi har nu skruet tiden endnu 3 timer frem, så nu er vi 10 timer foran Danmark. Vi landede i Melbourne kl. 15.45 med flot solskinsvejr 33 gr. og jeg skal hilse og sige at vi svedte, for her er luftfugtigheden nogenlunde som hjemme i Danmark. Vi er lige kommet hjem til hotellet som ligger lige midt i Melbourne, vi spiste på en restaurant nede ved floden Yarra River. Det var meget flot da der endnu var lyst, men da mørket var faldet på og byen fik lys på var den endnu flottere. Melbourne er en by på over 4 millioner indbyggere og er den største by i staten Victoria. Kl. er 21.30 og der er stadig 29. gr.

2 kommentarer:

  1. Det må da være dejligt at være foran, men heldigvis kan man ikke løbe fra tiden. Man kan godt fornemme hvor flot der må være når de mange lys tændes om aftenen. Pas nu på at I ikke sveder helt væk, der skulle jo gerne være noget tilbage af jer når I kommer hjem.
    Ps: Richard maler er død, men det ved du måske allerede Henning.
    KH Birgit

    SvarSlet
  2. Hej Birgit og Arne
    Nej, jeg vidste ikke at Richardt er død, så tak for oplysningen.
    Vi har været ude og sejle i dag på Yarra River som løber igennem Melbourne, en meget flot tur. Vi skal til at bestemme os om en tur mere her i området, men ellers slappe af og se på byen.

    SvarSlet