søndag den 17. marts 2013

Blue Mountains og de tre søstre den 17. marts 2013.


17-3-13 Søndag havde vi tilmeldt os en dagtur til Blue Mountains. Blue Mountains er opført som en af verdens kulturarv, parken er på 248.000 hektar. Her var massive dybe dale, smalle kløfter, regnskove, vandfald og fantastiske udsigter kort og godt her var det hele. Vi besøgte også Featherdale Wildlife Park, og her var sådan set næsten alle af den australske unikke dyr. Der har været et flot vejr i dag 25 gr. og det syntes vi var flot oppe i bjergene. I morgen tidlig forlader vi Sydney, for igen at flyve til Perth og får de 3 timer tilbage så vi ” kun ” er 7 timer foran Danmark igen. Vi skal til barnedåb den 24.marts. Karina og Lars´ datter skal døbes. Vi har fået at vide, at Glenda har fået 2 nye kænguruer i pleje.

2 kommentarer:

  1. Det ser fantastisk dejligt ud, og temperaturen lyder helt menneskelig. Herhjemme er der varslet snestorm mandag og tirsdag med 20-25 cm sne. Så foråret er langt væk, men I kan jo tage der med hjem når I kommer. Nu varer det ikke længe, så nyd dagene alt det I kan. KH Birgit og Arne

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi følger også lidt med hernede fra, og har godt set at der er lovet snestorm først på ugen. Vi nyder også hver eneste dag, vi har kun haft en regnvejrsdag og det var i Denmark. Er lige ankommet til Perth med sol og 30 gr., men her har det regnet flere gange medens vi har været væk. Bare rolig vi sørger for at der er forår når vi kommer hjem.

      Slet