tirsdag den 29. januar 2013

Queensland er blevet ramt af en stor cyklon Den har ramt kysten med over 290 km/t og med bølger på over 15 meters højde og det har skabt store ødelæggelser langs hele kysten også Brisbane er ramt. Vi havde næsten 99,9 % aftalt at vi skulle til Brisbane, det har vi opgivet nu, og nu skal vi til at planlægge en ny tur. Den nye tur er vi blevet enig om går til Adelaide i South Australia.
Adelaide er hovedstad og største by i den australske delstat South Australia. Byen er grundlagt ca. 1840. Med en befolkning på 1.262.940. Men vi har planlagt en tur med Glenda og Kjeld, som vi først skal på, men vi kommer nok først af sted omkring den 8. februar. Glenda og Kjeld har bestilt solceller og dem skulle firmaet komme og ligge på taget den 4. februar. Der vil senere komme et landkort over turen.
Tove syntes det er en god ide´med en endnu en fisketur.
Den lille fyr her er en Possum, den er ellers meget sky og man kan være heldig at se den først på aften, inden den indtager sin favorit sted nemlig lige som vores mår på loftet hvor den laver en fandens larm.
Her er en lille Butcher Bird som er blevet forladt af sin mor, Kjeld må træde til som plejemor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar